Λοιπόν Άννα εγώ φέτος στην κόρη μου (της Αγίας Αικατερίνης) είχα πολλά άτομα και έφτιαξα:
--Ρολό χοιρινό φούρνου (σε δυχτάκι) γεμιστό με τυριά, καρότα και πιπεριές. Στο φτιάχνει ο κρεοπώλης, το τυλίγεις με λαδόκολα, το δένεις και το ψήνεις το πρωί της ίδιας ημέρας. Θέλει 2 ώρες περίπου στους 200 βαθμούς και κάθε 20 λεπτά γύρισμα. Το αφήνεις να κρυώσει και το ανοίγεις, το κόβεις με κοφτερό μαχαίρι σε φετούλες.
--Μπρόκολο στο φούρνο με τυράκια, η συνταγή είναι εδώ:
http://hungryforhungry.blogspot.com/2009/01/blog-post_17.html--Τορτελίνια φούρνου. Βράζεις τα τορτελίνια από την προηγούμενη μέρα (τα βγάζεις 2-3 λεπτά νωρίτερα), τα βάζεις σε ένα πυρέξ, τα σκεπάζεις με διάφανη ζελατίνα και τα βάζεις στο ψυγείο. Ανήμερα τα βγάζεις, προαιρετικά τα περιχύνεις με τυράκια κίτρινα τριμμένα και κρέμα γάλακτος (αυτή δεν είναι προαιρετική) και τα βάζεις στο φούρνο για 20 λεπτά.
--Τυροπιτάκια εύκολα και γρήγορα, θα βάλω τη συνταγή σύντομα, δε θέλει φύλο, ανακατεύεις τα υλικά και ψήνεις. Μπορείς να τα ψήσεις την προηγούμενη ή και πιο πριν και να τα διατηρήσεις στο ψυγείο. Ανήμερα τα ζεσταίνεις τα τελευταία 5 λεπτά των τορτελινιών.
--Κεφτεδάκια (επίσης τα φτιάχνεις όποτε θες και διατηρείς στο ψυγείο ή και ανήμερα το πρωί ενώ ψήνεις το χοιρινό)
--2 πίτσες. Τη ζύμη μπορείς με το που θα ενώσεις τα υλικά, να τη βάλεις στο ψυγείο σε μεγάλο μπωλ γιατί θα φουσκώσει. Ανήμερα στρώνεις τη ζύμη στα ταψιά του φούρνου, απλώνεις λίγο κέτσαπ, τυρί κίτρινο, ζαμπόν, τομάτα, πιπεριά και πασπαλίζεις με φέτα. Για ευκολία βάλε μόνο τυρί-ζαμπόν. Ψήνεις και τα δύο ταψιά μαζί για 50 λεπτά με 1 ώρα στους 180 το μεσημέρι.
--Σαλάτες. Λάχανο-καρότο (μπορείς να το έχεις κομμένο από την προηγούμενη), και παξιμαδάκια (μαλακωμένα με νερό) με τομάτα και φέτα. Επίσης σε λωρίδες αγγουράκι και καροτάκι για τα μικρά.
--Γλυκό έφτιαξα αυτό
http://hungryforhungry.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html κάνοντας την πάνω στρώση σαντιγύ ροζ.
Ό,τι θέλεις ρωτάς!