Μια και τα κρέατα έχουν την τιμητική τους αυτήν την εβδομάδα, ένα πικάντικο μίγμα πιπεριών με μυρωδικά θα τα νοστιμίσει.
Υλικά
Από δύο κουταλιές σούπας
- μαύρο πιπέρι
- άσπρο πιπέρι
- κόκκινο πιπέρι καγιέν
- πάπρικα (προτιμώ καπνιστή)
- ρίγανη
- Σκόνη σκόρδου
- Σκόνη κρεμμυδιού
Μία κουταλιά σούπας σκόνη μουστάρδας.
Μια κουταλιά σούπας θυμάρι.
Παρασκευή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε βαζάκι. Η ποσότητα αυτή δίνει αρκετές δόσεις
Υλικά
Από δύο κουταλιές σούπας
- μαύρο πιπέρι
- άσπρο πιπέρι
- κόκκινο πιπέρι καγιέν
- πάπρικα (προτιμώ καπνιστή)
- ρίγανη
- Σκόνη σκόρδου
- Σκόνη κρεμμυδιού
Μία κουταλιά σούπας σκόνη μουστάρδας.
Μια κουταλιά σούπας θυμάρι.
Παρασκευή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε βαζάκι. Η ποσότητα αυτή δίνει αρκετές δόσεις