Ζυμώνω ψωμάκι για να τρώμε, αλλά όταν φτιάχνω στα μικρά μου τοστάκια (μόνο με τυρί τους δίνω), θέλουν το έτοιμο ψωμί για τοστ που είναι πολύ μαλακό.
Εδώ που τα λέμε κι εγώ το προτιμώ...
Αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να φτιάξω τόσο μαλακούλι ψωμάκι, αλλά και να διατηρείται για αρκετές μέρες, ας βοηθήσει...
Και μια ερώτηση: τα διάφορα ψωμιά για τοστ που κυκλοφορούν λένε ότι δεν έχουν συντηριτικά, ισχύει? Ξέρετε κάτι περισσότερο?
Εδώ που τα λέμε κι εγώ το προτιμώ...
Αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να φτιάξω τόσο μαλακούλι ψωμάκι, αλλά και να διατηρείται για αρκετές μέρες, ας βοηθήσει...
Και μια ερώτηση: τα διάφορα ψωμιά για τοστ που κυκλοφορούν λένε ότι δεν έχουν συντηριτικά, ισχύει? Ξέρετε κάτι περισσότερο?